Masterclass Opstellingen

Voor al onze oud-cursisten, maar zeker ook voor opstellers van andere scholen en andere geïnteresseerden geven we een Masterclass Opstellingen. Daarbij veronderstellen we dat je ervaring hebt met het werk en het fenomeen. In deze vervolg opleiding gaan we dieper in op familie opstellingen, door het onderzoeken van ‘het nieuwe opstellen‘ met de beweging van de ziel en de geest. Daarnaast we gaan ook in op nieuwe succesvolle toepassingen van organisatie opstellingen in het bedrijfsleven.

‘Het nieuwe familieopstellen’

Hierin zullen wij onze nieuwste werkvormen laten zien van het werken met de beweging van de ziel en de beweging van de geest. Dit betekent dat we veelal in stilte werken en bijna geen mechanische interventies meer doen. We laten het proces zich volledig in stilte ontvouwen. Echt heel erg mooi en waardevol voor collega opstellers die al een tijd in het vak zitten. Tevens maken we ook ruimte voor het doen van Spirituele Opstellingen. Hierin onderzoeken we de verbindingen tussen voorouders, spirituele meesters, vorige levens etc.

‘Nieuwe succesvolle toepassingen van organisatie opstellingen’

Hier werken we met teams en sales opstellingen. Team opstellingen doen we zonder een busje representanten. We werken snel naar de essentie van een team toe. Ook kunnen we verder onderzoeken hoe we rationele mensen in het bedrijfsleven zover krijgen om goed mee te doen aan organisatieopstellingen.

Daarnaast gaan we tijd besteden aan Sales Opstellingen. Een erg succesvolle manier om organisaties meer inzicht te geven in hun klanten. Bovendien een erg goede manier voor ons opstellers om ons werk in te zetten. Het bleek zeer succesvol bij een aantal grote klanten van ons, die we samen met Boer & Croon hebben gedaan.

Deze cursus vindt plaats van 27, 28, 29 juni 2012 (onder voorbehoud) en de investering is 395 € voor residentiële cursus, inclusief verzorging en een meer persoonskamer. Voor een kamer alleen geld een toelage van 100 €. De cursus vind plaats in de Bietenhaven in Otterleek (Alkmaar). Het begint woensdag 27 juni met aankomst om 12:00 uur en eindigt vrijdagmiddag 29 juni om 12:00 uur.  Het aantal plaatsen is beperkt.

Wil je deelnemen of heb je een vraag, mail het ons via ons contactformulier of bel: 06-81797747.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.