Familieopstellingen

Marianne en Martijn bieden in Heiloo Familieopstellingen aan. Zij geven cursussen, workshops en individuele sessies. Zij deden beiden hun opleiding bij de Academie voor opstellingen. Martijn heeft zich gespecialiseerd in Loopbaan- en organisatieopstellingen. Marianne is ook yogadocent en werkt veel met het lichaam, ademhaling en houding, zowel in de opstelling als in het dagelijks leven.

Hoe werkt een familieopstelling?

In een Familieopstelling wordt de dynamiek van jouw familie van herkomst in jouw huidige leven zichtbaar. Keer op keer blijkt dat je gezin van herkomst veel invloed heeft op hoe je nu in elkaar zit. In een familieopstelling neem je de tijd om daar van dichtbij naar te kijken.¬†Familieopstellingen kunnen helpen bij allerlei klachten zoals relatieproblemen, trauma’s, scheidingen, sterfgevallen, problemen op het gebied van werk of geld.

Je kunt een familieopstelling individueel doen of in een workshop met een groep. Wij bieden beiden aan.

Workshop familieopstellingen op zondagmiddag

Eenmaal per maand geven Marianne en Martijn een workshop familieopstellingen op de zondagmiddag. Hier werken wij met minimaal 4 mensen en meestal is er ruimte voor 3 a 4 opstellingen. Je kunt ook alleen als representant deelnemen. Want ook door de staan als representant op de plek van iemand anders doe je veel ervaring op en krijg je inzicht in jouw eigen thema’s.

Individuele familieopstelling bij Marianne of Martijn

Je kunt ook op afspraak een individuele opstelling doen. Er zijn voldoende manieren om tot het zelfde ervaring en effect te komen. Martijn is gespecialiseerd in Loopbaanopstellingen en Marianne werkt veel met het gezin van herkomst. Kies zelf of je mannelijke of juist vrouwelijke energie nodig hebt!

Intensive Familieopstellingen in Spanje

In de zomer van 2018 bieden Marianne en Martijn een intensive Familieopstellingen aan in hun vakantie huis in Spanje. Meer informatie hierover via het contactformulier https://www.vindtocht.nl/vraag/