Tekenopstellingen

Het opstellen met een tekening is voor mij een hele waardevolle aanvulling gebleken in coachingsgesprekken op het gebied van relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling, zorg en familieperikelen Deze manier van opstellen is zo waardevol gebleken heb ik gemerkt

De tekenopstelling brengt de kracht van een opstelling samen met je eigen creativiteit, de kleuren die gebruikt worden, de fenomenologie, de rust, de ruimte, de associaties, het niet-weten, de taal van het lichaam, de adem, de toon van zeggen, de woorden. Wat ik erbij ervaar. Het is allemaal verbonden in de tekening en de inzichten die we samen krijgen. En het mooie van een tekening is, is dat de inzichten direct vertaald kunnen worden in actie. Hoe Kan Ik? Wat is de eerste stap?

Trots en nederig dat ik het veld zo mag dienen. Vul het aanvraagformulier in voor een tekenopstelling. Of als je iemand denkt te weten die deze coaching kan gebruiken.

Mij is nu al meer dan 100 keer gebleken dat het in een tijdsinvestering van 1/1,5 uur kan leiden tot levenstransformerende inzichten!

Alleen al dit weekend van vier klanten terug gehoord hoe waardevol het was. De een kreeg inzicht in een loopbaanperspectief en heeft daardoor een andere baan, een ander kreeg een dag na de opstelling een relatie, een derde opende zich er voor het eerst voor een mogelijke relatie, en ’toevallig’ kwam er een passende date langs, en de laatste nam een levens transformerende beslissing op basis van het inzicht van de tekening.