Vindtocht

Yoga bij Marianne

Marianne geeft wekelijks yoga in in het Willibrordus Business Center in Heiloo.

Yoga omlaag kijkende hond

De omlaagkijkende hond

 

Iyengaryoga

Zij geeft Iyengaryoga. Dit is een vrij fysieke vorm van yoga, waar de nadruk ligt op uitstrekken en uitlijnen van het lichaam. In elke les komen zowel staande als zittende houdingen langs, en vaak ook een omgekeerde houding. Daarnaast zijn er korte meditaties en ademhalings -oefeningen.

De yogales van Marianne
Marianne blijft zich zelf nog steeds ontwikkelen en volgt zelf nog wekelijks lessen. Dat is te merken in haar lessen want geen les is ooit hetzelfde. Marianne benadert de yoga nuchter en geeft heldere aanwijzingen die iedereen kan uitvoeren. Zij straalt rust uit maar weet jou toch uit je comfort zone te krijgen, waardoor je blijft groeien en openen, en jij je na iedere les een stukje bevrijd voelt, van wat dan ook.
Persoonlijke aandacht en correctie
De groepen bestaan uit maximaal 11 mensen per les. Je zult merken dat je bij Marianne gecorrigeerd wordt en begeleid wordt in je yogahoudingen. Dat is echt iets waar Marianne, en Iyengaryoga zich in onderscheidt. In de ruimte zijn matten, touwen, riemen, blokken en bolsters aanwezig die worden gebruikt om jou beter in de houding te krijgen, of om de houding voor jou juist intenser te maken.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. 
Ben je toe aan rust? Heb je energie nodig? Wil je kracht opbouwen? Sterker of soepeler worden?
Je ervaart het allemaal met yoga.
Lesrooster yoga van Marianne:
Dinsdagavond 18.30 – 19.45 uur en 20.00 uur – 21.15 uur
woensdagmorgen 09.00 uur tot 10.15 uur  en 10.30 uur tot 11.45 uur
Vrijdagmorgen 9.00 uur tot 10.15 uur
Wil je meer weten of wil je een proefles volgen? Bel mij op 0624548104, of vul het contactformulier in.