Massage

Martijn is gespecialiseerd in holistische massage. Martijn neemt hier op aanvraag elementen van Reiki en Quantum Touch in mee vanuit zijn kennis en ervaring.

De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.

Wanneer ik holistische masseer kijk ik naar verschillende aspecten en worden lichamelijke – maar ook emotionele – aspecten aangeraakt. Wat er gebeurt in het lichaam en dat zo goed mogelijk ‘te voelen’ is het uitgangspunt. Daarvoor hoef jij als klant niets anders te doen dan te ademen.

Het uiteindelijke en waardevolle doel is het komen tot meer inzicht en bewustwording; vertrouwd raken met de signalen van je lichaam. Slechts één persoon kan ontdekken wat zijn lichaam hem vertelt en dat ben jijzelf!

Het op zoek gaan naar oorzaken en het oplossen van oud zeer geeft ruimte voor nieuwe energie.

Holistische massage levert een goede bijdrage aan bewustwording en daardoor neem je, als het goed is na de massage, zelf meer de verantwoordelijkheid voor je lichaam. Keuzes maken, prioriteiten stellen en rust nemen zorgen er o.a. voor dat een klacht niet steeds terug zal keren. Als holistisch masseur ondersteun ik je in dit proces.

Om een holistische massage te ontvangen is niets anders nodig dan je open stellen in het moment. De holistische massage is een extra dimensie bovenop een ontspanningsmassage.

Je kunt ook kiezen voor een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is vooral lichaamsgericht met de focus op een fijne strijking.

Graag bij de afspraak schoon aanwezig en graag een eigen handdoek mee. Als je medicijnen gebruikt of ik ergens rekening mee moet houden, hoor ik dat ook graag in het intakegesprek voorafgaand aan de massage (max. 10 min).

Om je op te geven voor een massage kun je dit formulier invullen. De plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij. De ruimte waarin ik masseer is heel plezierig en geeft volgens mijn klanten een positieve sfeer. Ik huur deze ruimte maar een paar momenten in de week voor massage.

ik hoop je te ontvangen en te mogen masseren!