Systemisch Leiderschap

Leiderschap op basis van systemische principes betekent dat je leert bewust te worden. Het betekent dat je behalve met je aandacht op je medewerkers, je omgeving en je klanten en/of je doelgroep, je vooral ook je eigen inspiratie, passie en innerlijke kracht hebt ontwikkeld. Dat je behalve over een veerkrachtige geest, ook over een vitaal en ontspannen lichaam beschikt en dat je met een empathische, intuitieve en heldere kijk op de zaken standvastig kunt zijn wanneer dat nodig is en kunt luisteren wanneer dat van je gevraagd wordt. Allemaal om zelf meer uit het leven te halen, jezelf te kunnen zijn en jezelf te kennen. En natuurlijk ook om hiermee anderen echt te bereiken, om samen te gaan scoren.

Vanuit een krachtig bondgenootschap tussen bezieling en zakelijkheid bij Boer & Croon hebben we verschillende succevolle leiderschaps programma’s gemaakt, waaronder De kracht van verbinding,  Sales leiderschap en leiderschaps reizen.

De kracht van verbinding

‘De kracht van verbinding’ is een maatwerk management development programma. We hebben dit bij verschillende partijen met succes uitgevoerd. De basis van het programma, is dat als je eerst verbinding maakt met jezelf, met jouw persoonlijke visie, met jouw droom en dan vervolgens met de anderen, om af te sluiten met jullie gezamenlijke visie.

Het 4 windstreken model van Boer & Croon Nextstrategy geeft hierbij een prachtige leidraad, waarbij ‘Oost’ staat voor je persoonlijke passie, ‘Zuid’ voor de verbinding met elkaar, ‘Noord’ voor de processen en structuren en ‘West’ voor jullie gezamenlijke doel.

Sales leiderschap

Hierin komen onze organisatieopstellingen bijzonder goed tot zijn recht. We kunnen erg goed bepaalde leads, prospects en klanten onderzoeken en krijgen hiermee dan inzicht in waarom we een bepaalde opdracht wel of niet kunnen krijgen. Bovendien komt boven tafel hoe we deze klant het beste kunnen benaderen en welke aspecten in onze eigen organisatie niet ‘alligned’ zijn met de klant. Regelmatig zijn onze klanten echt verbluft over de resultaten van dit programma en dan ook met name de inbreng van de organisatieopstellingen.

Leiderschaps Reizen

Een bewustwordingsreis met de natuur als spiegel. Voor iedereen die meer verbinding wil maken met zijn diepe kracht en passie. Een ontdekkingstocht die je rust, ruimte en verdieping brengt. Wij hebben een natuurgebied in Noorwegen uitgezocht om daar onze eerste reis te gaan maken. Voor iedereen die leiding wil geven aan zijn of haar eigen bestaan. Voor meer informatie ga naar Reizen

In al deze programma’s hebben we onze kennis op het gebied van het functioneren van organisatie systemen ingebracht. Dit vatten we samen onder de naam Systemisch Leiderschap

Enkele deelnemers hebben geschreven over hun ervaringen met Jahnu in Systemisch Leiderschap. Deze kun je lezen in Aanbevelingen. Wil je deelnemen of heb je een vraag, mail het ons via ons contactformulier of bel: 06-81797747.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.