Organisatieopstellingen workshops

Wij verzorgen incompany workshops organisatieopstellingen. Dit is maatwerk, omdat we kijken naar wat jullie doelstelling precies is. Bovendien kijken we ook hoeveel tijd beschikbaar is en hoeveel mensen er aanwezig zijn. We kunnen werken met kleine en met grote groepen. Afhankelijk van de vraag en de tijd passen we onze workshop dan hierop aan. Daarnaast verzorgen we ook open workshops organisatieopstellingen, waarin je samen met allerlei mensen uit verschillende organisaties je individuele organisatie en/of loopbaan dilemma’s kunt onderzoeken.

Incompany workshops organisatieopstellingen

Dit doen we veelal als onderdeel van een heidag, teamdag of leiderschapstraject. Daarnaast helpen we ook bij talentontwikkeling, sales, acquisitie en fusies. Om echt te doen wat er nodig is en het gewenste resultaat te bereiken, verlaten we ook wel eens de kaders van organisatie opstellingen. Om dan onze brede kennis en kunde in te zetten voor het afgesproken doel. We werken hierin nauw samen met Boer&Croon.

Systemisch werk in organisaties gaat erover hoe we de maximale potentie eruit kunnen halen richting onze doelgroep. Hoe we de juiste ‘allignment’ krijgen tussen individuele waarden, organisatiewaarden en middelen om datgene te doen waar win/win/win/win ontstaat.

Investering

Afhankelijk van of we werken in de profit – of non-profit sector en het aantal deelnemers en de ervaring van de opsteller varieert ons tarief. Wij kunnen u vrijblijvend een offerte doen toekomen.

Open workshops organisatieopstellingen

Je hebt zelf een vraag over je organisatie en wilt die onderzoeken. Dit doen we dan ook met andere anonieme deelnemers, we hebben een groep bestaande uit allerlei mensen van verschillende organisaties.

Tijden

15:30 uur – 18:00 uur,

Voor data klik hier om naar agenda te gaan.

Investering

Als je een vraag inbrengt is 95 €.
Als je komt kijken en als representant komt deelnemen is het 45 €.

Waar

Op de Kennemerstraatweg 464 te Heiloo, makkelijk te bereiken vanaf het station Heiloo, met eigen parkeerplaats. Gemakkelijk te bereiken met de auto en de trein vanuit het hele land. Zowel uit richting Amsterdam, maar ook uit de richting Den Haag. Je neemt bijvoorbeeld de intercity vanuit Nijmegen, via Utrecht en Amsterdam naar Den Helder, vanaf Amsterdam is het dan nog een ruim half uurtje. Uitstappen, aan de kant van het centrum Heiloo, stationsweg uitlopen, hoek om naar rechts, daar zie je het gebouw al liggen.

Wil je deelnemen of heb je een vraag, mail het ons via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.