Opleiding in organisatieopstellingen

We verzorgen sinds 2006 een Jaaropleidingen in Familie – en Organisatie Opstellingen. Daarnaast geven we ook een Masterclass Opstellingen, die in het teken staat van het ‘nieuwe succesvolle manieren van organisatie opstellingen’.  Sinds kort verzorgen we ook een Leiderschapsreis in Noorwegen.

In onze opleidingen leren we door zelf die reis te maken. Onze opleidingen worden juist daarom als verdiepende zielsreizen ervaren, omdat  je ook echt contact hebt kunnen maken met wat je wilde leren.  En natuurlijk geven we ook de benodigde kennis aan het hoofd. Echter, het voelen en ervaren van de diepe levensstroom, juist daarin ligt de werkelijke magneetkracht van dit vak. Met alleen maar kennis kom je niet zo heel ver. We zijn wat we leren en pas als we zelf die reis helemaal maken, kunnen we van waarde zijn voor anderen.

Jaaropleiding

Zielsreis van 7 blokken met:

  • – familieopstellingen
  • – organisatieopstellingen
  • – individuele opstellingen
  • – politieke opstellingen

…..en nog veel meer, klik verder voor meer informatie.

Tijdens de vervolg – opleidingen in deze verdiepende workshops, gaan we dieper in op onze nieuwste inzichten uit onze dagelijkse praktijk van organisatieopstellingen en familieopstellingen.

Voor meer informatie over de jaaropleiding neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.