Familieopstellingen Tweedaagse

De familieopstellingen tweedaagse zijn speciaal bedoeld om de diepte in te gaan. In die zin is het echt een reis van de ziel, een reis naar binnen die we maken. Vanuit jouw eigen persoonlijke kracht gaan we op zoek naar meer verbinding. Op weg om de dromen die vanuit je hart komen te kunnen verwezenlijken. We schonen ons op om de levensstroom beter toe te kunnen laten, waardoor we open staan om goede relaties, overvloed en werk wat bij je hoort te kunnen omarmen. Diepe rust en ontspanning zullen ontstaan, wanneer we met het familieopstellingen – veld werken.

We beginnen op woensdag met een cirkel, waarin we onze intentie uitspreken voor de reis. Daarna gaan we de volgende ochtend op weg met jullie vragen. Tussen de familieopstellingen door doen we oefeningen met lichaamswerk en meditatie. In de middag nemen we een lange pauze om even tot rust te komen, om op het geleerde te kunnen reflecteren, het te integreren of gewoon om even lekker wat te wandelen.

Tijden

Ontvangst        : woensdag 11:30 uur
Start cirkel      : woensdag 12:00 uur
Vertrek            : vrijdag tussen 12:00-13:00 uur

Voor data klik hier op agenda

Jouw bijdrage

Voor de gehele workshop betaal je 345 €, inclusief overnachting en eten. We slapen in een hele mooie luxe accommodatie met goede bedden, linnengoed, en mooie badkamers. Als je een eigen kamer wilt en er nog plek voor is, betaal je een een meerprijs van 100 €. Als je met zijn tweeën een kamer wilt reserveren, betaal je 25 € extra per persoon. Neem dan even contact met ons op.

Locaties

Wij organiseren deze dagen op de prachtige luxe groep accommodatie:

‘De Bietenhaven’
Noordschermerdijk 7
1842 EL Oterleek (bij Alkmaar)
Tel: 072 57 25 083
www.debietenhaven.nl

Heb je interesse om deel te nemen of heb je nog vragen neem dan even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.