martijn-opsteller

Ik heb mij gespecialiseerd in organisatieopstellingen voor teams en individuele loopbaanopstellingen. Mijn stijl is vrij direct, ik kan scherp interviewen, cliënten vinden mij in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist mijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt. Ik ben analytisch geschoold en uitstekend in staat het hier en nu vanuit verschillende perspectieven te belichten.

Ik heb mijn opleidingen systemisch werk gedaan bij Latitude opleidingen in Groningen en vervolgens de cursussen, jaaropleiding, vervolg-jaaropleiding en masterclasses leiderschap en organisatieopstellingen bij de Academie voor opstellingen.

Ik werk ook als teamcoach (LEAN/SCRUM) bij het Ministerie van OCW en kan daarin ook systemisch werken principes goed toepassen.Ik heb 25 jaar ervaring in informatiekunde, 10 jaar ervaring in Marketing en Advies, 8 jaar opstellingen-ervaring. PostHBO coachingopleiding aan de hogeschool van Den Haag, en opleiding bij Intercoach.  LEAN management (Green en Black belt) en Agile werken opleiding (Scrum, AgileTPM, en Stichting Leerkracht).

Wees moedig! Jezelf inhouden dient de wereld en het leven niet. Je bent welkom met alles wat je bent.

“Opstellingenwerk doen is communiceren in een taal die we soms vergeten lijken te zijn, maar die we allemaal blijken te spreken en te verstaan. Helder, krachtig, eerlijk en oordeelloos. Altijd op zoek naar de kern word ik geraakt door en ontroerd over de schoonheid en kracht van het opstellingenwerk. Opstellingenwerk is helder, eenvoudig, krachtig en breed toepasbaar.  Voor het doen van analyses, het toetsen van scenario’s en het veranderbaar maken van (organisatie-)vraagstukken. Opstellingen veranderen ons westerse wereldbeeld. Het systeemdenken geeft een ander perspectief op onze westerse individualistische kijk. Daarmee biedt het nieuwe oplossingen, waar we zo hard aan toe zijn. Het opstellingenwerk is volop in ontwikkeling. Opstellingen openen harten sneller en meer dan allerlei andere coaching en verandermethodes die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Hopelijk mag ik jou hier ook mee aanraken”