Basiscursus LEAN-Agile en systemisch werken

LEAN en Agile werken maken de bovenstroomse klantwaarde zichtbaar en geven inzicht waar we die kunnen verbeteren. Continu en in kleine stapjes. Systemisch werken maakt de onderstroomse klantwaarde en jouw verbinding hiermee zichtbaar. Dat wat de klant van binnen bij jou en je organisatie zoekt. De combinatie van de drie is een drie-eenheid om de klantwaarde te erkennen, herkennen en ermee aan het werk te gaan. Dit om jouw werk en jouw organisatie zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw klanten. De klanten die bij jou en je organisatie passen.

Samen met mijn twee collega’s Martijn en Marije hebben we deze cursus opgezet om deze drie bij elkaar horende fenomenen over te brengen. Martijn is gespecialiseerd in LEAN en LEAN Operational Management. De 2e Martijn is Agile-coach en opsteller in de groot zakelijke markt. Marije is verdiepend opsteller op loopbaangebied en gespecialiseerd in antropologie en opstellingen.

In deze basiscursus gaan we in op LEAN-Agile werken in relatie tot systemisch werken. Ik noem dit visueel werken. De visuele taal is de taal die het dichtsbij verbinden en eenvoud komt. Niet voor niets zeggen we vaak ‘een plaatje zegt meer dan 1000 woorden‘. We gaan gezamenlijk aan de slag met jullie klantwaarden. Praktijkcases om jullie leiderschap en lidmaatschap hierin te ontdekken en wat hierin passend is bij je eigen groeipotentie.

Met systemisch werken laten we de volledige potentie waar het team en de organisatie over kunnen beschikken naar boven komen. Elke keer weer zijn mijn klanten verbluft over hoe dit fenomeen werkelijk laten zien wat er speelt binnen het bedrijf. Mijn ervaring leert al jaren dat het in allerlei verschillende soorten organisaties een grote impact heeft, die tot betere samenwerking en resultaten leidt zeker in combinatie met het goed toepassen van LEAN en Agile werken.

Programma

  • Een dag principes LEAN, Agile werken in combinatie met systemisch werken ervaren. klantwaarde, flow, etc.. Welke principes hebben welke impact?
  • Een dag verschillende methodes en technieken toepassen om bewustwording over leiderschap en lidmaatschap binnen LEAN, Agile werken en systemisch werken te doorgronden
  • Avondprogramma beweging. Om in je organisatie in beweging te komen of een organisatie in beweging te brengen helpt het om hier zelf contact mee te maken.
  • Twee dagen praktijkcases LEAN, Agile werken in combinatie met systemisch werken tot persoonlijke verbetering, verbinding en klantwaarde verhoging brengen. Dit voor jezelf en je organisatie.

Resultaten

  • Je maakt verbinding met organisatiesystemen, visueel werken vanuit jezelf en jouw achtergrond.
  • Je past de methodieken toe en voelt en ziet wat er speelt en leert hierbij de beginselen van systemisch werken.
  • Je leert hoe ik werk in het bedrijfsleven/overheid en kan deze oefeningen en vormen zelf na de cursus toepassen in je werkveld
  • Je leert theoretische ondertiteling van de onderstroom die je ziet en ervaart
  • Je bereikt hierdoor een kennis en kunde, waarmee je na de cursus resultaat kan halen met visueel werken bj je eigen klanten
  • Je leert deze bijzondere werkvormen beter toepassen in zakelijke context.

Prijs

De 4e daagse basiscursus LEAN, Agile en systemisch werken kost € 1199,- ex BTW. klik hier voor het bestelformulier

Wanneer
De basiscursus in Heiloo op 19/20 mei en 16/17 juni 2018; Vrijdag 11.00-17.00 en Zaterdag 10.00-16.00.
Eerste vrijdag, of tweede vrijdag avondprogramma beweging (nog in overleg).

Waar

De cursus vindt plaats in het Willibrordus Business Center; cursus locatie Heiloo
Parkeren is gratis! En er zijn dichtbij prima slaapgelegenheden zoals de http://www.beukenrode.net. Hier hebben al veel van mijn cursisten prettig verbleven!

Aanmelden kan door het bestelformulier in te vullen.

We zien ernaar uit je te ontmoeten,

Marije, Martijn en Martijn