Familieopstellingen Workshops

In onze workshops kan je zelf een vraag inbrengen of alleen komen kennis maken. Als je dan als representant wilt deelnemen dan kan dat. Met de vragen die worden ingebracht gaan we samen op reis, met behulp van onze waarneming, dialoog en opstellingen.

We nodigen de diepe helende en soms confronterende levensstroom uit om ons verder te brengen. Hierbij dragen we er zorg voor dat je niet meer krijgt dan je aankunt.

Kortom een leuke manier om kennis te maken met ons, aan de slag te gaan met je eigen thema’s of gewoon om lekker eens te komen ervaren wat familieopstellingen nou zoal inhoudt.

Tijden

Avond Workshops
19:30 uur – 22:30 uur

Dag Workshops
11:00 uur – 16:00 uur (excl. lunch)

Voor data klik hier op Agenda.

Jouw bijdrage

Avond Workshops
Inbrengen van een vraag: 75 €.
Representant: 30 €.

Dag Workshops
Inbrengen van een vraag: 90 €.
Representant: 35 €.

Locatie

Hylke Bonnema en Martijn Haan geven de open workshops regelmatig op de Kennemerstraatweg 464 te Heiloo, makkelijk te bereiken vanaf het station Heiloo, met eigen parkeerplaats. Gemakkelijk te bereiken met de auto en de trein vanuit het hele land. Zowel uit richting Amsterdam, maar ook uit de richting Den Haag. Je neemt bijvoorbeeld de intercity vanuit Nijmegen, via Utrecht en Amsterdam naar Den Helder, vanaf Amsterdam is het dan nog een ruim half uurtje. Uitstappen, aan de kant van het centrum Heiloo, stationsweg uitlopen, hoek om naar rechts, daar zie je het gebouw al liggen.

Wil je graag een opstellingen doen dichter bij je in de buurt? Kijk dan even in de agenda naar de workshops die in andere delen van het land gegeven worden door de aangesloten partners. Tevens is er ook altijd de mogelijkheid om ons uit te nodigen om een workshop te komen geven in jouw omgeving.

Heb je interesse om deel te nemen of heb je nog vragen neem dan even contact op.