systemische-coaching

COACHING

Mijn coaching richt zich in eerste instantie primair op het hebben van meer succes en voldoening in het werk. Dit doel houden we dan ook op ons netvlies. De weg hiernaartoe omvat soms echter meer dan alleen de context van de desbetreffende organisatie. Soms kan het juist heel belangrijk zijn om ook het eigen systeem eerst te onderzoeken. In principe kunnen we elk belangrijk thema binnen de organisatie, baan of binnen het eigen leven opstellen.

Systemisch Coachen, hoe gaat dat?

Systemisch coaching met behulp van opstellingen doe ik zonder groep. Ik werk alleen individueel met jou, of heel soms, zoals bijvoorbeeld bij mediation coaching met jou en de partij waarmee je een conflict hebt. We kunnen verschillende manieren gebruiken om je vraag op te stellen. Denk hierbij aan blaadjes papier op de grond, visualisaties of bijvoorbeeld een intensief gesprek.

Jullie investering

De investering is afhankelijk van het niveau waarop je werkt in een organisatie. Voor het laagste kader heb ik een tarief van€ 115  per uur, voor het midden kader € 275  per uur en voor het hoger kader € 350  per uur. Teams begeleid ik voor € 750,- per dagdeel. In 1 uur kun je al zicht krijgen op een boeiend leiderschap issue.

Praktische informatie

We kunnen de coaching houden bij ons op onze plek in Heiloo of elders in Nederland wat jij prettig vindt.
Bij jouw in de organisatie kan ook. Daarbij rekenen we wel reiskosten  vanaf Heiloo.

Je dient in ieder geval 48 uur van te voren een afspraak te annuleren, anders wordt deze volledig in rekening gebracht. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en resultaat. We werken met wat zich aandient in het gesprek.

Telefoon Coaching

Soms kun je even behoefte hebben aan een spiegel. Je kunt dan ook telefonisch gecoacht worden, daarvoor gelden dan dezelfde tarieven.

Heb je interesse om deel te nemen of heb je nog vragen neem dan even contact op; 06-52367467