discipline en de glijdende schaal

Ik heb ontdekt dat ik niet iemand ben van sociale trouw. Loyaliteit met vrienden. Heb ik weinig. Ik ben er weinig mee bezig op dit moment. Ik zou meer moeten genieten van alles dat op mij af komt, en wat leuk is. Dat ga ik deze week oefenen.
Vandaag een paar goede momenten gehad van een stapje terug doen, en laten komen en kijk en voel wat voor een cadeautjes er op mij af komen. Goede feedback gekregen gisterenavond: als ik zelf geen actie onderneem, beslissingen neem, dan zorgt de omgeving wel dat die actie genomen wordt. Je krijgt het leven, hoe dan ook.
Het belangrijkste van deze dagen is het gevoel niet te duwen maar de energie te laten komen. Dus niet steeds meer willen, maar kijken naar wat er al is. Niet verdiepen in zaken die ik niet hoef te weten. Niet alles willen begrijpen. Hoeft niet. Blijf bij jezelf. spreek jezelf niet alleen van buiten toe, wacht, adem en voel wat er al is. Het leven is bijzonder. Dat iets uit je komt en zelf gaat leven. Op een dag zo weg wandelt. En dat er emoties zijn tussen wat bij elkaar hoort.(familie) Bewijsdrang, meningen, maar ook liefdesstromen.
Dankbaar dat ik hier weer mag zitten om mezelf te herpakken. Dat het moment van rust er is. Mijn leven is te vol en te druk. Gisteren is het niet meer gelukt. Ik sta met een been op de glijdende schaal. Breng de discipline terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.