Droomhuis Opstelling

Er kwam eens een prachtig stel bij mij, die al jaren opzoek waren naar hun droomhuis. Het lukte hen maar niet….We stelden het op. Het bleek, dat ze nog werden teruggehouden door onzichtbare verbindingen aan hun familie en de daarmee verbonden gevoelens en plekken.

Naast het oplossen – door het zichtbaar maken van deze diepe verbindingen – hebben we ook praktisch gewerkt aan huizen waarop ze een bod wilden uitbrengen. Met opstellingen hebben we onderzocht welk bod daarop passend zou zijn, in relatie met henzelf, de eigenaren en het huis. Dit bleek later minder van belang, want ze berichten mij, niet lang daarna, met de boodschap dat ze hun droomhuis gevonden hadden. Nog geen week erna kwam hun droomhuis in beeld en hebben ze het kunnen kopen.

Dit werkt zo, als een opstelling rijp is en je proces en de levensstroom rijp genoeg zijn om de vrucht te kunnen gaan oogsten. Soms is er meer licht, vruchtbare grond en tijd voor nodig om te kunnen oogsten. Dit is de levensstroom en zo is het goed, alles op zijn of haar tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.